Nova polèmica en Telecinco: Diuen que un programa 'top' té els dies comptats

El 'reality' va viure una nit molt difícil
'La Casa Fuerte 2' pot tindre els dies comptats | Telecinco

Dijous passat es va estrenar la segona edici√≥ del 'reality' de Telecinco: 'La Casa Fuerte'. Un programa amb el que la cadena ha pret√©s omplir el buit que ha deixat l'exit√≥s format 'La isla de las tentaciones'. No obstant aix√≤, els resultats no estan sent els esperats per Mediaset. Tant √©s d'esta forma que, despr√©s del que va succeir diumenge per la nit, 'La Casa Fuerte' podria tindre els dies comptats.

Una nit baix m√≠nims

Els 'realities' de la cadena s'han convertit en el pilar fonamental per conseguir l'√®xit. Supervivientes' o 'Gran Hermano', en les seues diferents versions, sempre han conseguit que Telecinco conseguisca unes audi√®ncies espectaculars. I, segurament, pensaven que passaria el mateix amb 'La Casa Fuerte', per√≤ no ha sigut d'esta manera.

La gala de diumenge per la nit va conseguir √ļnicament un 14% de 'share', el que va fer que perdera un 3,8% respecte a l'estrena. D'esta forma, el format es troba molt lluny de l'√®xit que conseguixen altres programes de telerealitat.

Cal saber que l'hora de m√†xima audi√®ncia de diumenge va estar molt ajustada. La 1 va conseguir un 13,7% de 'share' amb l'emissi√≥ de la pel¬∑l√≠cula 'The Equalizer' (2014), protagonitzada per Bruce Willis. D'esta manera, queda clar que Telecinco s'ha trobat amb un nou obstacle, i √©s que el nou 'reality' no conseguix 'enganxar a l'audi√®ncia'.

La 'pólvora' que tenia 'La Casa Fuerte' va acabar mullada

L'estrena del 'reality' no va conseguir l'√®xit que s'esperava. √Čs per aix√≤ que els encarregats del programa van prendre mesures per a conquistar al p√ļblic. Van optar per diferents pol√®miques considerant que podrien millorar els resultats:

  • Isa Pantoja, una de les participants que m√©s inter√©s desperta, va ser la protagonista perqu√® era el seu aniversari.
  • Kiko Rivera va cridar a la seua germana en directe per a felicitar-la.
  • Es va donar a con√©ixer la bronca que havia tingut la jove amb la seua parella, Asraf Beno. Una bronca que l'ha deixat en evid√®ncia per la manera en la que va tractar a Isa.

No obstant aix√≤, cap d'estes pol√®miques va conseguir atrapar l'audi√®ncia.

'La Casa Fuerte' no triomfa per estos motius

No ens sorprén, des del primer moment el 'reality' no ha despertat massa interés en els espectadors, que es van queixar en xarxes socials del pèssim càsting que s'havia fet. Sí, van exposar que els concursants, llevat d'alguna excepció puntual, eren simplement 'famosets' sense molt a aportar.

Un altre motiu que explica la situaci√≥, √©s que un gran percentatge de l'audi√®ncia s'ha enfadat amb Telecinco perqu√® ha ofert informaci√≥ de l'exterior a un concursant, saltant-se una norma b√†sica de qualsevol 'reality'. En concret, Telecinco ha explicat a Isa Pantoja detalls de l'entrevista que el seu germ√† ha fet en 'Lecturas' parlant malament de sa mare.

Evidentment, el programa busca crear conflicte, Cal recordar com en la primera gala es va parlar durant molta estona sobre la suposada infidelitat de Tom a Sandra amb Samira. Estos i altres motius han fet que 'La Casa Fuerte' no estiga captivant al p√ļblic. En Telecinco nom√©s els queden dos opcions: introduir elements que desperten inter√©s o posar fi al 'reality'. Caldr√† esperar per vore quin cam√≠ prenen.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Patri explica els motius reals de la seua ruptura amb Lester" "Una col·laboradora de 'Sálvame' que podria abandonar"