Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Silvia Abril presentarà 'Ahora Caigo' en absència d'Arturo Valls este estiu

L'humorista substituirà el conegut presentador mentres ell estiga de vacacions
Silvia Abril ha estat presentant 'Juego de juegos' en Antena 3 | CEDIDA

 

A punt d'encetar l'estiu, les cadenes de televisió comencen a planejar com encararan la temporada estiuenca i les seues corresponents vacacions, com passa en totes les empreses; s’ha de planejar si deixaran d’emetre algun programa, o quin substitut posaran en els programes en què el presentador se’n vaja de vacacions, per exemple. En el cas de programes que busquen presentadors substituts, pareix que ‘Ahora Caigo’ ja ha trobat el seu: Silvia Abril substituirà Arturo Valls durant unes setmanes, mentres este estiga fora.

 

Després que Silvia Abril presentara el programa ‘Juego de Juegos’ durant els divendres de nit, la productora Gestmusic li ha volgut donar l'oportunitat de fer-se càrrec del programa 'Ahora Caigo' a l’humorista, que segur que no defraudarà a l’audiència amb la seua capacitat de fer riure al públic i als espectadors.

Una llarga carrera com a humorista en la televisió

Tot i que la carrera televisiva de Silvia Abril ja fa molt que camina, este serà el primer programa diari que presente, que va començar la seua carrera a ‘Hommo Zapping’, i després va seguir en ‘Buenafuente’, ‘En el aire’ i ‘Late Motiv’.

 

Silvia Abril interpretant la xiqueta d'Shrek | TELECINCO

 

Per la seua banda, el programa ‘Ahora Caigo’, que s’emet des del 2011, ha conseguit el seu espai propi en les vesprades d’Atresmedia, a on ha sumat grans èxits i del que les audiències habituals ronden els 1,2 milions d’espectadors.

 

Arturo Valls presenta el programa des del seu inici en el 2011 | Teleprograma

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris