A Susanna Griso se li despulla un entrevistat

La periodista catalana viu un dels moments més surrealistes de la seva carrera
Leer en español
Susanna Griso durant el programa d'Espejo Público | Antena 3

 

En l'actualitat, Susanna Griso és una de les presentadores més consagrades de la televisió en Espanya. La periodista està passant per uns moments personals delicats a causa de la mort de sa germana. A pesar d'això, la presentadora d'Espejo Público continua amb la seua faena, a on ha patit un dels moments més estranys de la seua carrera, vegent com un entrevistat es despullava en directe.

 

L'entrevista més surrealista de Susanna Griso

La presentadora s'ha enfrontat a situacions d'allò més tenses amb els seus convidats o, fins i tot, ha plantat cara a molts polítics importants del país. El que mai li havia passat en directe és que un entrevistat se li despullara. Això li ha passat amb una entrevista a l'advocat d'un camioner al qui han obligat a retirar les fotografies de dones nuetes del seu camió.

 

A Susanna Griso se li despulla un entrevistat | Antena 3

 

L'advocat Javier Fernández es despulla en directe

L'home va fer oïdes sordes als precs de Griso i es va quedar sense roba, davant l'atònita mirada de la periodista. L'advocat Javier Fernández és el defensor del camioner al qui un jutge ha obligat a retirar uns vinils amb dones nuetes dels seus 19 camions per vexar la imatge de les dones i encoratjar l'estereotip de dona objecte. Com a protesta, l'advocat ha decidit llevar-se la roba en directe per a defendre al seu client al·legant el seu dret a la llibertat d'expressió.

 

Susanna Griso es queda impactada

La periodista ha viscut un dels moments més incòmodes de la seua etapa com a presentadora. La conductora del matinal d'Antena 3 ha quedat totalment sorpresa en vore com l'advocat ha sigut capaç de llevar-se la roba amb l'objectiu de defendre al seu client.

 

Susanna Griso impactada viu un dels moments més surrealistes de la seua carrera | Cedida

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris