La traïció de María Patiño a Mila Ximénez

La periodista no ha entés el posicionament de la seua amiga cap a un altre concursant

Mila Ximénez
Mila Ximénez ha mostrat sempre molta complicitat cap a María Patiño | GTRES

Esta passada nit ha estat dedicada a fer campanya per les quatre finalistes de 'Gran Hermano VIP'. Per a fer-ho, han comptat amb caps de campanya de l'exterior que han fet un discurs dirigit a cada una d'elles, perquè després foren les protagonistes qui s'enfrontaren a un al·legat final que animara als espectadors a votar-les per a acabar guanyant el concurs.

Dins de tota eixa dinàmica també s'han llegit alguns tuits i les protagonistes han pogut vore que opinen algunes personalitats de la televisió sobre el seu concurs. Ha sigut ahí quan Mila Ximénez ha descobert la gran traïció per part de María Patiño.

Mila esclafix contra Patiño

Jordi González ha llegit un tuit de María Patiño a on defensava a Adara i demanava que guanyara el concurs. Ha sigut en eixe moment quan Mila ha esclafit contra la seua companya perquè no ha entés que es posicionara a favor d'una de les seues rivals. Mila també ha confessat que intuïx que alguna cosa fora no va bé i que haurà de lidiar contra alguns dels seus companys. Per últim, Mila també ha pogut vore un missatge del seu amic Kiko Hernández que sí que la defengut a capa i espasa.

També pots llegir...

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari