L'origen del Funko d'Isabel Díaz Ayuso

Alguns internautes pregunten on es pot comprar la rèplica en miniatura de la presidenta de la Comunitat de Madrid
El Funko d'Isabel Díaz Ayuso | Twitter

Les imàtgens d'Isabel Díaz Ayuso sostenint el seu propi Funko Pop s'han fet virals, des que el passat dilluns 29 de març, la presidenta de la Comunitat de Madrid es reunirà amb José Luis Martínez-Almeida per a visitar diferents taules informatives del vot per correu.


En el seu recorregut pel parc Juan Carlos I de Madrid, una persona la va sorprendre amb una rèplica seua en miniatura que imita als productes de la popular marca. En la caixa es pot vore que apareix el seu nom i la bandera de la Comunitat de Madrid. La figura va vestida de negre i lluïx una jaqueta de color roig.

Díaz Ayuso no va dubtar a posar amb ella per a diferents fotografies que han sigut molt comentades en Internet. "Els isabelins estem d'enhorabona", va dir Juan Carlos Girauta en el seu compte de Twitter.


Reaccions en les xarxes

El Funko Pop d'Isabel Díaz Ayuso va causar un gran impacte en les xarxes socials i va fer que la paraula "Funko" es convertirà en 'trending topic'. Alguns usuaris van expressar el seu desig d'aconseguir un. "Espero ferventment un de Cifuentes", va indicar una persona.

Altres tuiters van compartir comentaris en to d'humor i amb sarcasme sobre este tema. El seu 'look' amb jaqueta roja va propiciar algunes comparacions: "Algú m'explica per què el Funko d'Ayuso és Michael Jackson?".

 

La història darrere del funko d'Isabel Díaz Ayuso

Les fotos d'Isabel Díaz Ayuso amb el seu funko han causat un gran impacte en Internet.  La realitat és que no es tracta d'un model original de la col·lecció de Funko Pop, sinó d'una reproducció personalitzada de Honua Pelusa.

El mitjà 'Hufington Post' s'ha posat en contacte amb la marca qui ha explicat que van rebre l'encàrrec del ninot d'Ayuso, però que no tenen res a vore amb la política. «Fem el que ens demaneu, és igual el personatge que siga o el partit al qual pertanyi», van explicar en un tuit després del renou mediàtic.

La companyia 'Honua Pelusa' ha manifestat que no poden revelar la identitat de la persona que va encarregar el ninot, però conten que va ser algú que volia el funko perquè li ho signarà Isabel Díaz Ayuso.

Actualment, els propietaris de la marca fan enviaments a tot el món i el preu dels ninots oscil·la entre els 40 i els 60 euros (+IVA). Els creadors de la figura no s'imaginaven que el seu treball es convertiria en portada de diaris de tirada nacional. «Hui ens hem emportat una gran sorpresa en vore un dels nostres pops en mans d'Isabel Díaz Ayuso en la portada d'un periòdic», han confessat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La mare valenciana que critica paelles en TikTok troba per fi una bona recepta" "Forocoches confirma que l'edifici més lleig d'Espanya està en Alacant"