María Zamora, Premi Nacional de Cinematografia, compartirà la seua experiència en una trobada a València

VALÈNCIA, 18 (EUROPA PRESS)

La productora María Zamora, Premi Nacional de Cinematografia 2024, participarà el pròxim 4 d’octubre a València en una trobada per a aprofundir en la seua exitosa trajectòria i projecció internacional.

Així, València “acollirà el primer acte públic amb María Zamora després del lliurament oficial d’este alt reconeixement en el Festival de Sant Sebastià”, destaca AVANT, l’Associació de Productors i Productores Audiovisuals Independents de la Comunitat Valenciana, a la qual pertany María Zamora i la seua productora, l’empresa valenciana Elástica.

La cita serà el divendres 4 d’octubre als Cines Lys i porta el títol de ‘Converses de Cinema amb María Zamora’. Oferirà una “oportunitat única per a aprofundir en la trajectòria i projecció internacional de María Zamora, primera dona valenciana a guanyar l’Os d’Or de la Berlinale (‘Alcarràs’, 2022) o la Concha d’Or en el Festival de Sant Sebastià (‘O corno’, 2023), entre altres molts reconeixements, a més del Premi Nacional de Cinematografia 2024”.

La trobada serà moderada per la periodista cultural Pepa Blanes. La comunicadora guiarà un diàleg que també analitzarà el present i futur del cine valencià i espanyol, així com les claus per a la seua expansió en l’univers cinematogràfic global.

Durant la xarrada, Zamora compartirà la seua valuosa experiència com a productora i distribuïdora, així com les reflexions que l’han portat a convertir-se en una de les figures clau del sector, on ha sigut reconeguda per la revista Forbes com una de les 50 dones més influents del cine espanyol.

Les entrades ja estan disponibles tant a les taquilles dels Lys com en línia. L’organització d’este esdeveniment, a càrrec d’AVANT, compta amb el suport dels Cines Lys, Elástica Films i Cervezas Turia.

ÚLTIMES NOTÍCIES