Dos detinguts en ser sorpresos amb nou mòbils robats i cocaïna en un control de trànsit

VALÈNCIA, 18 (EUROPA PRESS)

Agents de la Unitat de Seguretat Recolze i Prevenció (USAP) de la Policia Local de València han detingut a dos homes després de ser sorpresos durant un control de trànsit amb nou mòbils robats, entre ells set iphones, i embolcalls de cocaïna.

La detenció s’ha produït mentre els efectius realitzaven un Dispositiu Estàtic de Control en els voltants de l’Estació d’Autobusos de València, segons ha indicat el cos policial en un comunicat.

Davant de la presència del control policial, el vehicle en el circulaven els dos homes ha realitzat una maniobra per a evitar el dispositiu, per la qual cosa els agents li han donat l’alt. En este moment, els policies han observat que el copilot, en veure’ls, intentava amagar alguna cosa pel vehicle.

Així, una vegada el turisme estava detingut, els agents els han realitzat a tots dos un escorcoll, en el qual han trobat dos mòbils Google Píxel, 575 euros fraccionats en bitllets al conductor i un mòbil Samsung antic dels quals habitualment s’usen per al sovintege de drogues.

A més, han inspeccionat també l’interior del vehicle, en el qual han trobat un total de nou dispositius mòbils (set d’ells iphone) repartits en diferents parts del cotxe i embolicats en paper d’alumini presumptament per a evitar el seu geolocalització. En preguntar sobre la procedència d’estos mòbils, tots dos han reconegut que eren robats, però han afirmat que ells “només es dedicaven a la venda, no els robaven”.

A l’interior del cotxe també s’han localitzat diversos embolcalls de plàstic amb cocaïna i una bàscula de precisió, així com un esprai de defensa no autoritzat pel Ministeri de Sanitat, que està considerat com un arma prohibida.

Per tot això, els agents han procedit a la detenció dels dos homes, de 42 i 33 anys, els qui han quedat a disposició judicial en la Inspecció Central de Guàrdia.

El vehicle ha sigut traslladat al Dipòsit Municipal i varis dels telèfons s’han retornat als seus propietaris, els qui han afirmat que havien sigut sostrets dies abans, sense adonar-se de qui l’havia robat.

ÚLTIMES NOTÍCIES