Catalá després de l’incendi al Sidi Saler: ‘Cal donar-li eixida a l’immoble. Així no podem continuar’

VALÈNCIA, 30 (EUROPA PRESS)

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha indicat este dilluns, després de l’incendi registrat el dissabte de matinada en una habitació de l’antic hotel Sidi Saler que s’ha de donar una eixida a este immoble. “Així no podem continuar”, ha indicat.

Catalá s’ha pronunciat d’esta manera després de la Junta Local de Seguretat celebrada en el consistori amb motiu del 9 d’Octubre, preguntada per aquest incident i per les accions que es duen a terme per a vigilar l’edifici i el seu entorn.

“Es ve desenvolupant una acció coordinada en este sentit”, ha assegurat la primera edil, que a continuació ha manifestat que cal aconseguir una solució per a este edifici. L’equip de govern local defensa que es reòbriga com a establiment hoteler “sostenible”.

“Crec que hi ha una realitat que és que cal donar-li eixida a l’immoble. Així no podem continuar”, ha exposat María José Catalá. Referent a això, ha afegit que des del seu executiu es treballa en este camí “perquè això siga realitat, perquè això es produïsca”.

Quant “als incidents que es van produint i es venen produint” en este antic hotel, la responsable municipal ha insistit que “des de fa molts mesos” s’està “treballant coordinadament per a intentar abordar el problema de seguretat i totes les reclamacions dels veïns” de la zona per als fets.

ÚLTIMES NOTÍCIES