Detingut a Benifaió per enverinar un amic tirant-li substàncies corrosives en una beguda

VALÈNCIA, 1 (EUROPA PRESS)

La Guàrdia Civil de València ha detingut un home de 37 anys per un delicte de lesions greus per presumptament enverinar un amic introduint substàncies corrosives en la beguda.

Els fets van tindre lloc a mitjan setembre a la localitat de Benifaió, on l’home va oferir al seu amic un licor i li’l va servir en un got de tub, informa l’institut armat.

L’afectat va notar que la beguda tenia un sabor estrany i, després, va començar a trobar-se malament i a vomitar sang sense parar de tossir.

Seguidament, la víctima va acudir amb urgència a un hospital, on va ingressar a la Unitat de Vigilància intensiva. A causa de la gravetat de les ferides en l’esòfag, va ser traslladat a un altre centre mèdic on va estar hospitalitzat set dies per la ingestió d’una substància càustica.

En tindre coneixement de l’enverinament, els agents van procedir a la immediata detenció de l’autor, un home espanyol de 37 anys al qui se li imputa un delicte de lesions greus. Les diligències van ser lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Carlet.

ÚLTIMES NOTÍCIES