El Govern convocarà en ‘els pròxims dies’ la comissió bilateral amb la Generalitat per la Llei de Concòrdia

VALÈNCIA, 1 (EUROPA PRESS)

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha indicat que l’Executiu central convocarà en “els pròxims dies” la reunió de la comissió bilateral amb la Generalitat, en la qual participaran les dos parts, per a negociar les discrepàncies sobre la Llei de Concòrdia aprovada per Les Corts.

Així ho ha confirmat, preguntada per l’assumpte, en declaracions als mitjans hui dimarts durant la concentració convocada per CCOO PV i UGT PV enfront de la Delegació del Govern amb motiu del Dia de les Persones Majors.

De cara a esta reunió bilateral, Bernabé ha aprofitat per a instar el president de la Generalitat, Carlos Mazón, a reconsiderar la seua posició “abraçada a la ultradreta” i “eliminar” la Llei de Concòrdia, “com ha fet una altra comunitat autònoma governada pel PP”, en referència a Castella i Lleó –on el PP va votar en contra d’esta proposició registrada mesos abans de forma conjunta amb Vox–.

Per a Bernabé, esta postura “seria el més decent i el més sa” per al govern que dirigix Carlos Mazón perquè, segons ha afirmat, esta norma “no representa l’esperit d’esta Comunitat”.

ÚLTIMES NOTÍCIES