Mazón traslladarà a Sánchez la ‘realitat’ i les reivindicacions de la Comunitat Valenciana: ‘Mereixem molt més’

VALÈNCIA, 1 (EUROPA PRESS)

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha avançat que exposarà en la reunió de divendres vinent amb el president del Govern, Pedro Sánchez, la “realitat” de la Comunitat Valenciana i les “reivindicacions” pendents.

“Necessitem i mereixem molt més”, ha manifestat en declaracions als mitjans a tres dies de la trobada a la Moncloa, dins de la ronda oberta per Sánchez amb els presidents autonòmics.

En primer lloc, el també líder del PPCV ha explicat que traslladarà a Sánchez, secretari general del PSOE, “la realitat de la Comunitat Valenciana”. Una realitat, ha subratllat, “forta, d’ambició, de tirar cap a avant”.

Seguidament, ha indicat que li farà saber les reivindicacions de la Comunitat i la necessitat de “igualtat, justícia i inversions”. “Hi ha massa assignatures pendents i acumulades, ha lamentat.

“Malgrat açò, la Comunitat Valenciana està liderant la creació d’ocupació”, ha destacat, i s’ha preguntat “de quant més seríem capaços si a més tinguérem un tracte just” per part de l’Estat.

En definitiva, Mazón vol traslladar a Sánchez “la realitat” del que la Comunitat és “capaç de fer”, la “reivindicació” del seu “autogovern” i la seua “capacitat” i la necessitat de “un tracte just per fi després de molts anys”.

“És el que necessita la Comunitat Valenciana i a açò vaig”, ha rematat.

ÚLTIMES NOTÍCIES