La nova programació d’À Punt rellança l’audiència de la cadena en atraure a més de dos milions d’espectadors

VALÈNCIA, 1 (EUROPA PRESS)

La nova programació “més competitiva” estrenada este setembre per la televisió pública valenciana, À Punt, ha rellançat l’audiència de la cadena en atraure a 2.163.000 espectadors únics, un augment d’un 12 per cent de la cobertura respecte a agost.

Els informatius encapçalen les emissions més vistes gràcies a la informació de proximitat que oferix el ‘NTC Migdia’, que congrega cada dia a prop de 124.000 espectadors únics, segons ha informat la cadena en un comunicat.

Així, l’informatiu de migdia puja 1,6 punts i anota un 9,1 per cent de ‘share’ de mitjana, el segon millor registre mensual d’enguany només per darrere de març. Destaca el 13,9% de quota de pantalla que va marcar el 27 de setembre, amb 182.000 espectadors únics.

Per la seua banda, el nou format del ‘NTC Nit’ presentat per Amparo Fernández s’ha estrenat amb un “excel·lent acolliment”. De fet, des del dia de la seua estrena, el 9 de setembre, ha aconseguit un 4,1% de quota de pantalla amb 665.000 espectadors únics.

Mentre, ‘Els Esports’ també augmenten “de manera significativa” i marquen un 5,9% de quota de pantalla mitjana al setembre i una audiència acumulada diària de 89.000 espectadors. Destaca l’emissió del dia 6 de setembre, amb un 8,9% de quota de pantalla, una audiència acumulada de 106.0000 espectadors i una fidelitat de prop d’un 85%.

Al marge d’això, un total de 275.000 espectadors han seguit per À Punt les retransmissions de les Entrades de Bous i Cavalls de Sogorb. Destaca l’emissió del diumenge 15 de setembre, amb un 11,8% de ‘share’ i 110.000 espectadors.

CREIXEN TOTES LES FRANGES

À Punt creix tant en ‘share’ com en espectadors en totes les franges i destaca especialment la sobretaula, amb un 5,1% de quota de pantalla mitjana des de l’estrena de la nova programació. La vesprada també augmenta, al voltant d’un 44%, sobretot amb el nou magazín conduït per Àlex Blanquer, ‘En Directe’, que aconseguix una “tendència creixent”, amb el qual han connectat més de 640.000 persones durant les seues tres primeres setmanes d’emissió.

L’audiència del ‘prime time’, llançada pel concurs revelació ‘A la Saca’, també s’incrementa en un 7% i aconseguix un 3,5% de quota mitjana des del 9 de setembre, amb les noves temporades dels programes ‘Valencians al Món’, ‘Xino Xano’, ‘L’Hora Fosca’ i ‘Zoom’.

La franja del matí també s’incrementa un 70% respecte al mes d’agost. Així, 266.000 persones han vist al llarg del mes de setembre el magazín ‘Bon dia Comunitat Valenciana’, presentat per Ximo Rovira i Gemma Juan.

Amb un 3% de share des del dia 9 de setembre, À Punt, anota el seu millor registre des de març i iguala el ‘share’ de setembre del 2023 amb la mateixa quota de pantalla, amb el que marca “un canvi de tendència”, ressalten des de la cadena.

ÚLTIMES NOTÍCIES