L'aeroport de Castelló ofereix una nova ruta amb Sevilla

L'aerolínia Air Nostrum operarà a partir del 28 de juliol la connexió, que disposarà de dos freqüències setmanals, en dimecres i divendres

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat que l'aeroport de Castelló oferirà a partir d'este estiu una nova ruta amb Sevilla, operada per l'aerolínia Air Nostrum, que estarà vigent durant tres anys.

El conseller ha realitzat este anunci en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de Madrid, en la qual l'aeroport de Castelló participa dins de l'espai de la Comunitat Valenciana.

Arcadi España ha manifestat que l'adjudicació d'esta nova ruta "suposa un gran avanç per a l'aeroport de Castelló, ja que connectarà amb un destí nacional de primer nivell, com és Sevilla, facilitant així l'arribada de turistes des del sud d'Espanya".

El conseller ha explicat que l'obertura d'esta segona ruta nacional, que se sumarà a la de Bilbao, "respon a una estratègia de diversificació del trànsit comercial, atés que la recuperació dels sectors aeri turístic, molt afectats per la crisi de la COVID-19, estarà vinculada en una primera fase als mercats domèstics".

"Estem convençuts que esta nova connexió suposarà una oportunitat per a l'activitat turística de la província de Castelló", ha afegit.

D'altra banda, Arcadi España ha destacat que l'aeroport de Sevilla "és un dels més importants d'Espanya quant a trànsit de passatgers i connectivitat aèria, per la qual cosa la nova ruta tindrà un efecte multiplicador, permetent enllaçar amb altres destins a través de vols combinats".

Així mateix, ha incidit en què Sevilla alberga un important pol aeroespacial, "amb el qual es podran buscar sinergies per a continuar avançant en l'estratègia de diversificació de l'aeroport de Castelló".

L'adjudicació de la nova ruta a Sevilla s'ha produït després d'un procés negociat amb l'aerolínia valenciana Air Nostrum, que va ser l'única que va concórrer al procés de licitació pública per a la contractació de la primera campanya de posicionament de l'aeroport de Castelló en el mercat turístic nacional.

A través del procés negociat, s'han articulat mecanismes de flexibilitat per a adaptar la posada en marxa i programació de la nova ruta a l'actual context d'inestabilitat i incertesa per la pandèmia.

La connexió amb Sevilla operarà este estiu durant sis setmanes, entre el 28 de juliol i el 3 de setembre, amb dos freqüències setmanals, en dimecres i divendres. En 2022 i 2023 operarà durant 20 setmanes dins de temporada d'estiu (entre l'1 d'abril i el 30 d'octubre), amb dos freqüències setmanals. Serà la primera connexió regular operada per Air Nostrum en l'aeroport de Castelló.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Antonio Orozco actuarà a Torrevieja el 8 d'agost" "Pablo Alborán confirma la seua assistència al Festival Luce Benicàssim"