Air Nostrum reforça els vols a Balears per al pont de desembre

En els vols que unixen la península amb les illes destaca l'augment d'operació amb València
Reforcen els vols per la pont de desmbre | Pixabay

Air Nostrum reforça la seua operació per al pont de desembre amb set noves freqüències cap a les Illes Balears, en vols que connecten València amb Eivissa, Menorca i Palma i Alacant amb Eivissa.

En l'operació s'augmenten les connexions entre Eivissa i Palma amb cinc nous vols en cada sentit: el divendres 4 de desembre passa de cinc a set freqüències, el dissabte 5 de tres a quatre i el dimarts 8 de quatre a sis. Dins de la ruta que connecta Menorca amb Palma se sumen dos freqüències: una el divendres 4, que passa a tindre cinc, i una altra el dimarts 8 també amb cinc, anuncia la franquiciada d'Ibèria en un comunicat.

En els vols que unixen la península amb les illes destaca l'augment d'operació amb València. Durant el pont de desembre, la ruta cap a Palma es reforça amb tres freqüències addicionals.

Paral·lelament, en una programació específica per a aquests dies de pont, es reprén l'operació amb Eivissa, amb vols el divendres 4, dissabte 5, dilluns 7 i dimarts 8, i amb Menorca el divendres 4 i el dimarts 8. Alacant té programades freqüències especials amb Eivissa el dissabte 5 i el diumenge 6.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Sanitat confirma els 4 grups que es vacunaran en gener" "URGENT: 274 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies"