L'Ajuntament de València suspén la taxa als bars dels mercats municipals

«És evident que ara no poden fer la seua activitat», ha remarcat l'edil d'Hisenda, Borja Sanjuán
La taxa queda suspesa mentres hi haja restriccions | Pixabay

El regidor d'Hisenda a l'Ajuntament de València, Borja Sanjuán, i el regidor de Comerç, Carlos Galiana, han anunciat este dimarts l'anul·lació de la taxa de mercats als bars que es troben en els mercats municipals de la ciutat de València.

El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha recordat que «estan sent moments molt difícils per als diferents sectors econòmics de la ciutat de València, i des de l'Ajuntament estem intentant dins les nostres possibilitats ajudar-los al màxim». Per això, Sanjuán ha anunciat que «no cobrarem la taxa dels mercats a aquells bars que estan presents en els nostres mercats municipals» mentres hi haja estes restriccions. 

«És evident que ara no poden fer la seua activitat», ha remarcat l'edil d'Hisenda; per això, «és just que si han de tancar per a protegir-nos a tots, l'Ajuntament no els cobre una taxa per una activitat que no estan podent fer», ha afegit. Al respecte, Galiana, ha dit que «són temps difícils, però des de l’Ajuntament estem en la faena i tenim ben present a les persones que hui no poden fer la seua activitat amb normalitat. Per això cal estar al seu costat, perquè els autònoms i xicotetes empreses són qui donen vida als nostres barris, els que en circumstàncies normals generen llocs d’ocupació i mouen l’economia en València».

El regidor Galiana, a demés, ha anunciat que «enguany tornaran a convocar-se les ajudes al comerç, per a les que es mantindrà el pressupost de l’any anterior. Això, juntament amb les ajudes del Pla Resistir i el no cobrar les taxes de la venda no sedentària constituïx un ‘pack’ important per a mantindre l'activitat comercial de la ciutat», ha conclós.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Magnànim convoca els premis València i València Nova 2021" "Les greus sancions de Castelló per a lluitar contra l'absentisme escolar"