La Policia Local d'Alacant denuncia a dos locals per permetre l'ús de la pista de ball

També s'ha denunciat un establiment per permetre el consum d'alcohol fora del local
Els fets s'han produït en el barri antic de la ciutat | Unsplash | Sarthak Navjivan

La Policia Local d'Alacant ha denunciat a dos establiments del barri antic de la ciutat per permetre l'ús de la pista de ball durant la nit d'este divendres.

També s'ha denunciat un establiment per permetre el consum d'alcohol fora del local, també en el barri antic i s'han alçat quatre actes per incompliment de la distància de seguretat entre les taules.

De la mateixa manera, s'han alçat 33 actes a persones per mal ús de la mascareta, altres nou per consum de begudes alcohòliques en el carrer, cinc per consum de drogues i quatre per incompliment de l'Ordenança de Neteja.

Per altra banda, la Unitat d'Obertures, ha estés acta a un establiment denunciat per no tindre llicència i assegurança en el carrer del Capità Segarra, un altre local en el carrer de Bazan per mesurament acústic positiu i un altre establiment en el carrer de Segura per exercir una activitat «diferent a l'autoritzada».

A demés els agents del servici nocturn han intervingut en una festa celebrada en un xalet privat en el camí del Far, denunciant al propietari per incompliment de l'ordenança de sorolls i per fer una reunió sense adoptar mesures de distanciament social.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Posen data a la primera vacunació massiva contra el coronavirus" "Confessen que un dels brots d'Espanya està en situació «descontrolada»"