El bo social de l'EMT de València s'amplia a totes les rendes baixes

Per deu euros a l'any, els titulars podran usar totes les línies amb un límit mensual de 60 viatges

Autobús de l'EMT València
Les tarifes de tots els bitllets d'EMT es mantindran congelades durant l'any que ve | EMT València

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha ampliat el seu bo social «EMT amb Tu» per a arribar a més persones en situació de vulnerabilitat. Per només deu euros a l'any les persones titulars de la targeta poden usar totes les línies d'autobusos municipals amb un límit mensual de 60 viatges, amb una hora de mobilitat il·limitada en cadascun d'ells.

Segons ha publicat el diari 'Levante-EMV', la nova normativa elimina com a requisit l'obligatorietat d'estar en situació de desocupació. La modificació pretén adaptar el bo social a la situació actual a fi que les persones amb una ocupació precària també puguen beneficiar-se si tenen una renda baixa.

Requisits

D'esta forma les persones amb dret a sol·licitar la targeta de transport «EMT amb Tú» han d'estar en edat laboral (entre 16 i 65 anys), empadronades en València i tindre uns ingressos inferiors a l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (Iprem).

També poden accedir a este títol els fills i filles d'entre 14 i 16 anys de les persones beneficiàries i les víctimes de violència de gènere i els seus fills menors d'edat. Ademés,  els majors de 65 poden accedir al Bo Or

De l'1 al 31 de desembre s'obri un període especial perquè els beneficiaris actuals puguen tornar a presentar la documentació necessària en la junta de districte de València que els corresponga. En el cas de les noves sol·licituds d'alta, s'ha d'entregar la documentació requerida, amb cita prèvia, a partir de l'1 de gener.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari