971 classes acaben confinades en la dihuitena setmana del curs escolar valencià

Hi ha afectats 493 centres educatius

L'Escola Mestral de l'Hospitalet de l'Infant, en una imatge d'arxiu
971 classes acaben confinades en la dihuitena setmana del curs escolar valencià | Cedida

En la dihuitena setmana del curs, del 25 al 29 de gener, dels pràcticament 47.000 grups que hi ha a les escoles i els instituts valencians sostinguts amb fons públics, el 97,9 % ha seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència.

Dels 1.845 centres educatius que conformen el sistema educatiu valencià, ha acabat la setmana sense cap aula confinada el 73,3 %, és a dir, 1.352 centres. Estes dades s’extrauen de la determinació de grups nous confinats durant la dihuitena setmana de curs, grups que romanen confinats de setmanes anteriors i grups que ja s’han desconfinat.

En la setmana del 25 al 29 de gener, s’ha determinat el confinament de 474 grups de 195 centres educatius, 200 menys que en la setmana anterior. S’han desconfinat 487 grups de 183 centres educatius i romanen confinats d’altres setmanes 497 grups de 298 centres educatius. Per tant, el total de grups confinats a l’acabament de la setmana ha sigut de 971 grups de 493 centres educatius.

Des d’Educació s’aprecia amb prudència una estabilització de casos que es detecten en el marc educatiu i es continua amb la línia de detecció de positius que provenen, en la seua majoria, de l’àmbit social. Amb les mesures i protocols establits als centres educatius s’ajuda a disminuir la transmissió de contagis, pel fet que el 90 % de casos detectats provenen de contagis externs a l’àmbit educatiu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari