La Conselleria de Justícia reprén les proves de les oposicions

Es tracta d'una conseqüència de la millora de la situació epidemiològica
Totes estes mesures estan avalades per la Conselleria de Sanitat | Cedida

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, a través de la direcció general de Funció Pública, ha comunicat als sindicats amb representació en la taula sectorial, que este mes de març es reprenen les proves selectives derivades de les Ofertes Pública d'Ocupació (OPES) de 2017, 2018 i 2019 com a conseqüència de la millora de la situació epidemiològica.

El calendari preveu que els primers exàmens es convoquen per al pròxim 27 de març de 2021, si l'evolució favorable de la pandèmia es manté, ha explicat la Generalitat en un comunicat.

En tot cas, les proves selectives es faran seguint les mesures contingudes en el 'Pla de Contingència per a l'Organització i Desenvolupament de les Proves Selectives d'Accés a la Funció Pública Valenciana'. Totes estes mesures estan avalades per la Conselleria de Sanitat.

La represa dels exàmens es pren després de la publicació del Decret 7/2021, de 25 de febrer, del president de la Generalitat pel que s'actualitzen les mesures de limitació de la permanència de grups de persones en espais públics i privats, i de limitació de mobilitat, i atés que la situació epidemiològica actual, tant en número de contagis, com per l'índex d'ocupació dels hospitals, ha experimentat una millora considerable.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Mor el conegut cantant Àlex Casademunt amb 39 anys" "Murthy contesta a Puig i declara la guerra a la Generalitat Valenciana"