Dimitix la regidora de Dénia que es va vacunar contra el Covid-19 per no «malgastar» la dosi

l'edil ha confirmat entre llàgrimes la seua renúncia al càrrec municipal
Ha dimitit este dimecres | EP

La regidora de Sanitat i Benestar Social de l'Ajuntament de la localitat de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), Cristina Morera (PSPV), ha comunicat este matí de dimecres que ha presentat la seua dimissió «irrevocable» després que es fera públic que es va vacunar el passat 12 de gener contra el Covid-19 per no «malgastar» la dosi.

En roda de premsa, l'edil ha confirmat entre llàgrimes la seua renúncia al càrrec municipal i ha subratllat que «va ser un error», al mateix temps que ha recalcat que «seguia instruccions que pensava que eren adequades».

De la mateixa manera, ha expressat que, tot i que va actuar de «bona fe», la seua dimissió és el millor «per a l'alcalde, per al partit i per a Dénia. Vaig seguir uns consells de salut pública, però no deguí actuar d'eixa forma, no vaig pensar que era una irregularitat, no vaig dir que no», ha afegit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Asindown reivindica la incorporació a la vacunació de persones amb síndrome de Down" "Ana Barcelo afirma que serà l'última en vacunar-se"