La Diputaci贸 de Castell贸 obrir脿 el 15 d'abril el termini de compra dels viatges de 鈥楥astell贸 S猫nior鈥

Est脿 previst que estos viatges es puguen fer durant maig i juny
脡s una previsi贸 que es podria vore alterada | Diputaci贸 de Castell贸

La Diputaci贸 de Castell贸 fixa el 15 d'abril com a data l铆mit per a l'obertura de vendes del programa de viatges 鈥楥astell贸 S猫nior鈥 en les ag猫ncies col路laboradores, corresponent a la convocat貌ria de 2020, per a comptar amb un marge major de temps per a valorar l'evoluci贸 de la pand猫mia. L'objectiu 茅s preservar la salut de les 4.000 persones majors que ja han sol路licitat la seua pla莽a i la de totes les persones que participen en el proc茅s. Tal com estava previst, si no es produixen incid猫ncies sanit脿ries, els viatges es faran durant els mesos de maig i juny.

La Diputaci贸 de Castell贸 i el seu Patronat de Turisme mantenen 鈥楥astell贸 S猫nior鈥 com a senyal de suport al sector tur铆stic, que 茅s un dels m茅s perjudicats per la crisi ocasionada per la Covid-19. En este sentit, 茅s important recordar que les empreses que gestionen els hotels de la prov铆ncia continuen defensant la seua realitzaci贸 i mostrant la disposici贸 a participar en este. Esta campanya es vor脿 complementada amb nous viatges en la tardor, per als que en el seu moment s'obrir脿 l'oport煤 termini de sol路licitud.

No obstant aix貌, 茅s una previsi贸 que es podria vore alterada en el cas que l'evoluci贸 de la pand猫mia no f贸ra favorable.


 

Programa de vacacions en la costa de Castell贸:

Contempla una estada durant 6 dies i 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la prov铆ncia, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en r猫gim de pensi贸 completa. Inclou un m铆nim de 2 excursions de mig dia a recursos tur铆stics o municipis de Castell贸.

Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural:

Es tracta d'una estada durant 3 dies i 2 nits en hotels situats en municipis de l'interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos tur铆stics a on es faran els esmorzars.
 

Estades en balnearis:

Durant 8 dies i 7 nits en hotels situats en la prov铆ncia de Castell贸, en el mateix municipi que el balneari de dest铆, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte seg眉ent. El paquet inclou r猫gim de pensi贸 completa, tres tractaments diaris m铆nims en balnearis d'aig眉es miner-medicinals de la prov铆ncia, un m铆nim d'una excursi贸 de migdia a recursos tur铆stics o municipis de Castell贸, i el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris:

  • 176 鈧 per pla莽a per al 'Programa de Vacances en la Costa de Castell贸'.
  • 159,50 鈧 per pla莽a per a les 'Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural'.
  • 447,50 鈧 per pla莽a per a les 'Estades en Balnearis'.

El Patronat Provincial de Turisme contribuix a finan莽ar part del cost dels viatges a trav茅s de subvencions, sent a c脿rrec de les persones benefici脿ries els seg眉ents imports segons el programa seleccionat:

  • 80 鈧 (IVA incl貌s) per pla莽a per al 'Programa de Vacances en la Costa de Castell贸'. Tot incl貌s.
  • 50 鈧 (IVA Incl貌s) per pla莽a per a les 'Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural'. Tot incl貌s.
  • 125 鈧 (IVA Incl貌s) per pla莽a per a les 'Estades en Balnearis'.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Reserva 芦massiva禄 de turistes brit脿nics per a tot l'estiu en el territori valenci脿" "Creen rutes per a millorar la vacunaci贸 de dependents i ancians en cases i zones rurals"