La dolorosa mort de la pacient amb coronavirus 36 hores després d'eixir de l'UCI

El dilluns eixia de l'UCI entre aplaudiments
Ha mort 36 hores més tard | Twitter

Carmen F.A  eixia de l'UCI este dilluns entre aplaudiments de «campiona!» del personal sanitari del Clínic de Valladolid, en Castella i Lleó. Era la primera contagiada pel covid-19 que eixia de la Unitat de Cures Intensives d'este hospital, però només 36 hores més tard, ha mort víctima del coronavirus.

La germana de la víctima, Teresa, de 81 anys, declarava en el ‘Diario de Valladolid’: «Ahir la van traure aplaudint i hui està en el cementeri», recordant que va eixir de l'UCI plena d'alegria pensant que el tractament havia donat bon resultat i que ara «està morta».

Encara circula per les xarxes un vídeo en el que es pot vore el moment en què els professionals sanitaris aplaudixen a la pacient i ella els retorna els aplaudiments. En ell fins i tot se sent a alguns professionals dir que la seua recuperació havia sigut «un èxit total».

No es va poder acomiadar de la seua germana

La defunció de Carmen s'intentava ocultar estos dies entre els passadissos del Clínic, a causa del cop moral que suposa que només unes hores després d'haver eixit de l'UCI, la pacient perdera la vida víctima d'este virus que ja afecta a més de 47.000 persones en el nostre país.

Teresa, la seua germana, no llança ni un retret en contra del personal sanitari, però si lamenta no haver-se pogut despedir d'ella. Un revés que desmoralitza a tots aquells que lluiten contra la pandèmia per a salvar vides.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La carta que emociona a tots els familiars dels contagiats" "Arriba el canal ‘Queda’t en casa’ amb diferents continguts culturals"