La sexta edició del Festival de les Arts se celebrarà el 4 i 5 de juny de 2021

Les entrades d'enguany seran vàlides sense necessitat de fer cap tràmit
El Festival de les Arts ja té nova data per a l'any que ve | Wegow

El Festival de les Arts de València ha anunciat nova data després que es cancel·lara l'edició d'enguany a causa de la pandèmia del coronavirus. La seua sexta edició se celebrarà els pròxims 4 i 5 de juny de 2021.

Les entrades de dia, a demés de la promo beguda, ja són vàlides per a l'any que ve sense necessitat de fer cap tràmit. Els abonaments d'esta edició 2020 estaven esgotats, pel que des de l'organització del certamen animen a «conservar-les per al pròxim mes de juny».

En cas que no puguen assistir, podran donar-li el seu abonament a un amic, canviant el nom de manera gratuïta abans del 31 d'agost. Per a fer-ho, cal enviar un email a info@wegow.com o demanar el reembossament en el formulari que el festival publicarà en el seu web des de hui i fins al 3 d'agost de 2020 a les 12.00 hores.

Els diners seran reembossats directament per Wegow en un termini màxim de 60 dies des de què s'emplene el formulari, segons el que s'establix en l'article 36 de Reial decret llei 11/2020 del 31 de març modificat per l'apartat cinc de la disposició final dècima del R. D. llei 15/2020, de 21 d'abril, asseguren.

Més endavant, es posaran a la venda només els abonaments retornats i als mateixos preus que van ser adquirits. Pròximament, s'anunciarà la data exacta de l'eixida a la venda.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un metge espanyol sospita de Madrid: «Impossible. Algú no està dient tota la veritat»" "Reobrin dos platges continentals valencianes, tancades per contaminació fecal"