El Govern treballa amb el territori valencià per a fer corredors segurs per a l'arribada de turistes

Ho ha anunciat la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto
Estan treballant en la creació d'esta classe de corredors | ACN

El Govern espanyol està treballant en el territori valencià per a establir corredors segurs que permeten l'arribada de turistes internacionals, tal com ha fet ja amb les Illes Canàries i les Illes Balears.

D'eixa manera ho ha dit la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, este dijous de matí en Antena 3, a on ha afegit que Espanya és l'únic país de la Unió Europea que ha presentat esta proposta de corredors segurs per al turisme.

Ara el Govern treballa amb el territori valencià, i en breus ho farà amb Andalusia, per a establir eixos enllaços segurs, a través de fer test PCR d'entrada i eixida al país.

Maroto ha eludit pronunciar-se sobre la «falta de coordinació» en el Govern en relació amb la crisi migratòria en les Illes Canàries. «En l'àmbit del turisme, que és el que em competix, jo si estic treballant per a reforçar Canàries com a destinació segura i vacacional», ha afegit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bones notícies amb la segona fase de les proves de la vacuna d'Oxford en ancians" "711 sancions per saltar-se el toc de queda en València"