Mercadona busca 200 persones per al seu departament d'informàtica

Els nous treballadors tindran contractes fixos des del principi.
Imatge d'arxiu d'un establiment de Mercadona | CEDIDA

 

Mercadona ha posat en marxa un procés de captació de talent per a incorporar a més de 200 persones al seu departament d'Informàtica, situat a Paterna (L'Horta), entre recentment titulats universitaris i de Formació Professional (FP) i perfils 'sènior' amb experiència.

 

Per una banda ha obert un procés, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, per a seleccionar personal de cicles formatius d'FP grau superior en Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes (AGAFAR), Desenvolupament d'Aplicacions Web (DAW) i Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM).

 

Paral·lelament, completa aquesta cerca de més de 200 persones amb la necessitat d'incorporar perfils 'sènior' amb àmplia experiència i acabats de titular de graus universitaris, detalla la cadena valenciana en un comunicat.

 

El departament d'Informàtica està compost per 500 persones, professionals multidisciplinaris especialitzats en enginyeria 'programari', tant 'frontend' com 'backend', 'cloud', 'site reliability', caps de projecte, arquitectura empresarial, administradors de sistemes, operacions, analítica, 'iot' i seguretat informàtica.

 

Amb aquest procés, la companyia persegueix impulsar el seu projecte de transformació digital, amb una inversió anual de 150 milions d'euros, per a millorar les eines i processos informàtics i abordar iniciatives en col·laboració amb proveïdors especialistes de les solucions informàtiques. L'objectiu és agilitar "al màxim" la presa de decisions i incrementar l'eficiència i agilitat dels processos a través de dades úniques i veraces.

 

Per a açò, els seleccionats tindran l'oportunitat d'abordar aquest repte i de "créixer professionalment" dins del projecte Mercadona, que "aposta per les persones i que compta amb una política de recursos humans centrada en el seu desenvolupament".

 

Com els 85.000 que formen la plantilla, els nous treballadors tindran contractes fixos "des del primer dia", plans específics de formació i l'opció, a mitjà termini, d'optar a llocs de major responsabilitat dins de la política de promoció interna de la qual en 2018 es van beneficiar 860 treballadors.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!