L'Orquestra Lira Saguntina farà el tradicional concert de Nadal este dissabte

L'entrada és gratuïta
Tindrà lloc el dissabte | Residències de Música de Cambra de Godella

L'Orquestra Simfònica Lira Saguntina farà el tradicional concert de Nadal este dissabte, 12 de desembre, en l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, en el Camp de Morvedre (València). L'actuació, que forma part de la  programació de tardor de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, començarà a les 18.00 hores. 

El concert començarà amb música barroca de George Haëndel i Antonio Vivaldi. En primer lloc, interpretaran la Sarabanda de la Suite número 4 HWV 437 en arranjament per a orquestra de cordes, i, en segon lloc, el Concert per a dos oboés del geni venecià amb els jóvens solistes Pau Mollà Herráez i Joan Tarazona Berzosa. 

Seguirà l'actuació amb la coneguda Simfonia dels joguets, atribuïda a Leopold Mozart i a Joseph Haydn durant molt de temps, encara que estudis recents atribuïxen esta obra al poc conegut Edmund Angerer. És una obra per a cordes a on participen instruments musicals de joguet. 

Al costat de la Lira Saguntina actuaran alumnes de l'Escola de Música Joaquín Rodrigo i la Jove Orquestra. Per a acabar el concert, el director Ramón Zacarías Cerdà ha seleccionat un popurri de nadales tradicionals que són coneguts per tots i totes. El concert és gratuït i l'entrada es pot reservar amb antelació en Servientradas.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Les 3 activitats que has d'evitar sí o sí, segons els experts" "La posició del territori valencià en la llista de les autonomies que més proves fa"