Un positiu de coronavirus obliga a fer-se la prova a tota la plantilla de la discoteca Akuarela de València

El local va obrir ahir en horari normal i està fent-li proves a tot el personal

Xica ballant en la pista de la discoteca Akuarela de València
Imatge del dissabte 18 de juliol, sense respectar la distància de seguretat | Akuarela

Una altra discoteca de la Ciutat de València ha detectat positius de coronavirus entre la plantilla dels treballadors. Després de Mya i l'Umbracle, este és el segon local de la capital valenciana que amenaça de provocar un brot d'afectats per la pandèmia. En este cas, i segons ha avançat 'Las Provincias', es tractaria de la discoteca Akuarela, en la Malva-rosa.

▶ INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu. FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Segons pareix, ahir dos treballadors del local van avisar que no es trobaven bé. Un tenia febra i l'altra, malestar. Mentre que el primer va anar a IMED Burjassot a fer-se la prova, i este diumenge a les 14.50 hores ha sigut confirmat de coronavirus, l'altra està en casa. Això ha fet activar el protocol de Sanitat i tota la plantilla està fent-se les proves esta vesprada.

Cambrer posant copes en una taula d'Akuarela
Imatge del dissabte 18 de juliol, amb la mascareta posada inadequadament | Akuarela

L'alcalde Ribó demana el tancament de l'oci de València

I és que este dissabte de vesprada, i a pesar de què els treballadors van avisar del malestar, la discoteca va estar funcionant en horari normal, de 00.00 a 07.00 hores. De fet, el tancament de Mya eixe mateix dia va afectar positivament en l'afluència del local. El cambrer afectat ha estat treballant durant esta setmana i és que Akuarela, ara en estiu, obri cada dia.

Caldrà esperar a vore si es confirma un altre brot en la Ciutat de València, després dels 12 treballadors de Mya i 'el club de l'Umbracle' afectats, que se sumarien als altres actius de Santa PolaPeníscola i Gandia. Este últim va obligar a tancar la setmana passada tot l'oci nocturn de la capital de la Safor. De fet fa dos dies que l'alcalde de València, Joan Ribó, ha sol·licitat a la conselleria de Sanitat tancar tot l'oci de València també.

Ara per ara, segons fonts d'Europa Press, Akuarela encara sospesa obrir hui diumenge. De la mateixa manera que la discoteca Mya, que també va estar pensant de tancar el mateix dia que es va detectar el seu brot, cosa que va acabar fent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari