Baixa el preu de MetroBus amb la creació del Bo de 10 viatges

Es posarà a la venda abans de què acabe el 2020
A demés, es vol suprimir el pagament en metàl·lic | Wikipedia

L'Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV) té previst emetre un bo de 10 viatges per al MetroBus que suposarà un gran abaratiment per als seus usuaris.

Segons informa 'Las Provincias', abans d'acabar el 2020, l'ATMV crearà este bo per un preu de 7,20 euros, 10,40 euros, 14,00 euros i 20,00 euros per als desplaçaments entre les quatre zones existents amb un transbord permés.

Segons ha explicat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, les tarifes seran molt paregudes a les de la targeta TuIN de Metrovalencia. A demés, es vol suprimir el pagament en metàl·lic.

El conseller també apunta que «és una mesura més per a afavorir l'ús del transport públic en els desplaçaments quotidians ja que suposa una baixada important en les tarifes i facilita el seu ús.

Punts de venda

D'esta forma, per exemple, en zona AB, amb el nou bo es podrà carregar el títol per NFC des de l'aplicació Recàrrega Móbilis de la xarxa de vendes de ATMV o en un estanc autoritzat i viatjar per 1,04 euros, simplement passant per la validadora de la targeta Móbilis i s'evitarà haver de preparar els diners i fer-la corresponent cua.

En zona ABC, ara es pot viatjar en MetroBus a un preu de 1,95 euros per al bitllet senzill. Amb el nou títol de la ATMV. Per a la zona ABCD, a l'usuari li costarà viatjar en MetroBus 2,80 euros, amb un bitllet senzill. D'esta reducció de preus amb la creació d'este nou títol es podran tots els usuaris dels municipis pertanyents a l'àrea metropolitana de València.

D'esta manera, el nou Bo 10 MetroBus es podrà adquirir en tots els punts de venda de la xarxa de vendes de ATMV com a estancs, quioscos i punts de venda habilitats per la xarxa i en l'aplicació RecargaMobilis, a demés de en les taquilles i màquines d'autovenda de la xarxa d'FGV.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'Ajuntament d'Oliva organitza la Setmana de la Cullera" "Sancions per a la gent que va exhibir banderes franquistes el 12 d'Octubre en València"