Quatre accidents generen quilòmetres de retencions als accessos a València

Imatge de la carretera V-30 | DGT

Diferents accidents a les carreteres estan dificultant el tràfic de les primeres hores del dia en els accessos a la ciutat de València. Fins a un total de quatre accidents per alcanç s'han produït a primera hora, originant retencions i embussos en diverses vies.

 

És el cas de la V-30, on s'han produït dos dels accidents, separats entre ells per poca distància, i han originat retencions de quasi 3 quilòmetres, a l'altura de Manises, del punt quilomètric 12,5 al 15 decreixent.

 

 

Aquesta mateixa via ha patit una estona abans altra retenció, a l'altura de Quart de Poblet, des del punt quilomètric 10,5 al 8 creixent. També la V-21 s'ha produït un xoc, a l'altura d'Alboraia, que ha deixat més de 4 quilòmetres de retencions, segons informava la Direcció general de Tràfic. La via es trobava afectada del punt quilomètric 15 a l'11 creixent.

 

 

A més, altres vies també estan patint una circulació molt congestionada en l'inici del dia, com és el cas de la CV-35, a l'altura de Sant Antoni de Benagéber, on s'ha registrat 5 quilòmetres de retencions des del punt quilomètric 10 al 15 decreixent.

 

 

En el cas de l'autovia A-7, fins a 2 quilòmetres de retencions afectaven aquesta via des del punt quilomètric 324 a 326 decreixent a l'altura de Paterna.

 

També s'han registrat retencions en la N-220 a manises, del punt quilomètric 0 a 2 en els dos sentits; en la CV-365, amb mig quilòmetre de retencions a Paterna; i la CV-36, amb un quilòmetre de retencions a Picanya, del punt quilomètric 1 a 2 decreixent.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram