Sueca tanca les seues platges al p√ļblic en horari nocturn per a evitar contagis de coronavirus

Està prohibit l'accés des de les 23.00 hores fins a les 7.00 hores
Estes mesures són aplicables cada dia de la setmana, inclosos els festius | Viquipèdia

L'Ajuntament de Sueca, en la comarca de la Ribera Baixa (Val√®ncia), tamb√© ha prohibit l'acc√©s a les platges de la seua costa davant la situaci√≥ d'especial risc per a la salut p√ļblica derivada de l'increment de casos positius per Covid-19 haguts en l'√ļltima setmana. D'esta forma ho ha fet saber este dijous Dimas V√°zquez, alcalde de la capital de la Ribera Baixa.

Esta decisió s'ha pres amb la finalitat d'evitar la proliferació de botellons i trobades nocturnes incontrolades. S'ha adoptat en consens amb els seus homòlegs de les entitats locals menors del municipi del Perelló i Mareny de Barraquetes, Juan Botella i Jordi Sanjaime, respectivament.

¬ęQueda prohibit l'acc√©s total a les platges des de les 23.00 hores fins a les 7.00 hores d'este divendres¬Ľ, expressa la primera autoritat local al comunicat oficial. I recorda que la limitaci√≥ es fa extensiva a ¬ęqualsevol instal¬∑laci√≥ temporal situada dins de l'arena en la mateixa franja hor√†ria¬Ľ.

Control per al seu compliment

Estes mesures s√≥n aplicables cada dia de la setmana, inclosos els festius. La Policia Local vigilar√† el seu estricte compliment i se sol¬∑licitar√† la col¬∑laboraci√≥ de la Gu√†rdia Civil, advertix en el b√†ndol.

Despr√©s de fer un breu rep√†s recordant la resoluci√≥ de 17 d'agost de 2020 sobre mesures de prevenci√≥ que s'implementen en tot el territori valenci√† pel coronavirus, recorda que ¬ęl'incompliment d'estes mesures podr√† ser objecte de sanci√≥ segons disposa la Llei General de Sanitat 14/1986, de 25 d'abril, i la Llei de Salut de la Comunitat Valenciana 10/2014, de 29 de desembre¬Ľ.

V√°zquez conclou l'edicte demanant ¬ęresponsabilitat individual als ciutadans per a evitar la propagaci√≥ de la Covid-19 amb el compliment de totes les mesures de prevenci√≥¬Ľ.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Baixen els casos de coronavirus en Espanya" "Els 28 nous brots de coronavirus en el territori valencià"