Torna el Brass Festival amb tres concerts en Alacant este cap de setmana

Les entrades s'han d'adquirir electrònicament
Brass Festival en Alacant | Ajuntament d'Alacant

«La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant ha decidit, d'acord amb la Brass Academy Alacant, tenint present algunes limitacions d'aforament, donar continuïtat al festival musical estiuenc Summer Brass Festival 2020 i celebrar la seua novena edició els pròxims dies, en concret durant el cap de setmana i en la plaça de l'Ajuntament», ha declarat el regidor Antonio Manresa.

El programa del festival anota que el concert inaugural serà el divendres, dia 3 de juliol, a les 21.00 hores. Davall de la direcció de Rudi Korp, actuarà el col·lectiu Ensemble Brass Academy Alacant. El segon concert serà el dissabte, dia 4. Sobre l'escenari tocarà el grup Concert Moggio. El tercer espectacle està previst per al diumenge, 5 de juliol, quan cobre protagonisme l'agrupació Spanish Horns.

Mateix horari: 21 hores

Les tres actuacions estan fixades per a que comencen a les 21.00 hores, són de caràcter gratuït, però cal accedir a les localitats amb entrada - invitació, que es pot conseguir de manera electrònica amb la finalitat de controlar en la mesura del possible l'aforament i evitar possibles riscos de contagi per coronavirus.

Des de la Regidoria de Cultura informen que les entrades - invitació es poden conseguir a través de la plataforma Eventbrite, a on ja estan disponibles. «Només es poden traure dos entrades per persona i es distribuiran 200 per actuació», segons aclarixen des de l'organització.

Dos mini concerts

L'IX International Summer Brass Festival Alacant 2020 es compon, a demés, de 2 mini concerts de la zona Edusi, que es faran en el pati del centre cultural Cigarreras -carrer de Sant Carles, 78- i en la plaça de Quijano -en el centre històric-. Estes actuacions estan previstes, respectivament, per a les vesprades del dissabte i del diumenge, totes dos a les 20.00 hores.

El primer mini concert, en el pati de Cigarreras, disposarà de 190 localitats i el segon, en la plaça de Quijano, de 40. El regidor de Cultura ha expressat la seua confiança en «que els amants de la música que seguisquen estos concerts tinguen molt present que han de compaginar la visió estètica amb l'atenció i el respecte als altres per a evitar els riscos pel Covid-19, ja que el virus seguix entre nosaltres».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les pel·lícules que es projectaran en juliol en el cine d'estiu de Burjassot" "Última hora: Seguixen pujant els contagis per coronavirus en Espanya"