València tindrà un nou gratacel de vivendes de més de 100 metres d'altura en Campanar

Els preus de les vivendes partiran des dels 176.000 euros i aniran pujant fins als dos milions
Presentació del gratacel | Europa Press

 

L'arquitecte català, Ricardo Bofill, ha dissenyat Ikon, l'edifici residencial més alt que tindrà la ciutat de València, un gratacel amb cent metres d'altura i dos torres de 30 i 40 plantes, que s'alçarà en l'inici de l'avinguda Corts Valencianes, en el barri de Campanar, per a crear una nova porta urbana a la ciutat.

El projecte, que tindrà un cost de 70 milions d'euros, és el primer de la promotora immobiliària 'Kronos Homes' en la capital del Túria i preveu la construcció de 203 vivendes, d'un, dos, tres i quatre dormitoris, a més d'un jardí mediterrani, piscina, solàrium, un gimnàs, un espai social gurmet i zona per a baixos comercials.

Representació del nou gratacel en el barri de Campanar | ValènciaDiari

 

Ho ha anunciat este dimecres el mateix arquitecte al costat del seu fill, Pablo Bofill, i els socis fundadors de Kronos Homes, Saïd Hejal i Ignacio Cejo. Les vivendes tindran des de 70 metres quadrats i fins als 140 en el cas dels àtics, els preus partiran des dels 176.000 euros i aniran pujant fins als dos milions d'euros, que és el que valdrà un dels àtics.

L'arquitecte ha recordat que va fer en els anys 80 del segle passat «tot l'urbanisme» de la ciutat, en relació amb la desviació del llit del riu Túria i la connexió amb el mar, i ha destacat que té una relació especial amb la ciutat, que compta amb una època del renaixement com cap altra.

Interior del futur gratacel | ValènciaDiari

La previsió és concloure les obres en 2023 i ja hi ha 26 reserves per a adquirir un pis en esta promoció.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'Ajuntament de València oferix treball per a majors de 30 i de 55 anys" "Metrovalencia amplia els horaris pel partit entre el Valencia CF i l'Ajax este dimecres"