Vodafone tancarà totes les seues botigues a Espanya com a part de l'ERO

Vodafone Espanya vol tancar totes les seues botigues a Espanya, un total de 34 instal·lacions pròpies que desapareixerien com a part de l'ERO que actualment travessa la companyia

Vodafone Espanya vol tancar totes les seues botigues a Espanya, un total de 34 instal·lacions pròpies que desapareixerien com a part de l'ERO que actualment travessa la companyia.

L'empresa s'ha concretat en una reunió amb els representants dels treballadors el seu pla per portar l'ajust de plantilla que es va donar a conéixer fa dos setmanes. L'objectiu és reduir la presència física de la companyia per potenciar l'atenció a client a distància.

Segons han traslladat fonts sindicals a Europa Press, la proposta de Vodafone requereix 10 anys d'antiguitat per acollir-se a les prejubilacions amb unes rendes que equivalen al 80% del sou.

Vodafone ha reduït el nombre d'afectats de l'ERO, que serà finalment de 509 treballadors, 237 pertanyents a les 34 botigues pròpies de Vodafone que seran tancades com a part del procés.

L'operador ha proposat indemnitzacions de 33 dies per any treballat amb 24 mensualitats de topall, així com la possibilitat de prejubilacions per als majors de 56 anys en la seua primera reunió amb els sindicats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Palma declarada zona catastròfica amb 10,5 milions per a reconstruir-la" "La solució als retards i les cancel·lacions dels trens de Rodalies és la Generalitat?"