Cau el primer premi del sorteig de la Loteria de la Hispanitat en Viver

Els 1.500 habitants de Viver s'han repartit 10,14 milions d'euros
Pluja de milions en plena pandèmia en Viver | Google

Entre tantes males notícies, els veïns de la localitat de Viver, en la comarca de l'Alt Palància (Castelló), s'han emportat una gran alegria xifrada en 10,14 milions d'euros que serà repartida entre els 1.500 habitants del municipi.

Tal com ha informat el diari 'Mediterráneo', és la quantitat amb la que han sigut premiats els quasi 40 dècims del 75.541 que van comprar els clavaris de la Confraria de Sant Francesc de Paula i que ha sigut agraciat amb el primer premi del sorteig del Dia de la Hispanitat celebrat este dilluns, 12 d'octubre.

Els clavaris de la localitat participaren en el sorteig a través de paperetes en les que es jugava amb dos números, a 1,2 euros per cadascun. Per tant, tenint en compte que el dècim costava 15 euros, cada bitllet s'emportarà un botí de 10.400 euros.

Com fan cada mes, els membres d'esta confraria de Viver van adquirir 80 dècims de dos números diferents en l'administració de loteries nº1 en Jérica, en la mateixa comarca i els van vendre en paperetes de 1,20 euros entre els veïns de Viver, però també d'altres localitats de la comarca de l'Alt Palància com Jérica o Segorbe.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Bonoloto deixa tres premis en el territori valencià" "Cau un premi de la Bonoloto en el territori valencià"