El mapa dels xicotets comerços valencians que continuen prestant servici durant l'estat d'alarma

La iniciativa té per lema 'Estem ací per a continuar atenent-te. Busca el teu xicotet comerç'
Mapa dels xicotets comerços que continuen oferint els seus servicis durant l'estat d'alarma | Confecomerç CV

La Confederació d'Empresaris del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç CV), patronal autonòmica del comerç, ha dissenyat en el seu web un espai en el que l'usuari pot consultar la relació de xicotets comerços associats del territori valencià, tant els que es troben oberts després de l'estat d'alarma com aquells que estan tancats i mantenen la seua activitat davall comandes (telefònics, per correu electrònic, WhatsApp, etc).

Accedint a la web es pot vore detalladament les dades de cada comerç, ubicació, telèfon, pàgina web i el sector al que pertany (alimentació, joieria, moda, complements, òptica, electrònica i informàtica, drogueria-perfumeria, llibreria-papereria, ferreteria, infantil, llar, etc).

D'esta manera, el client pot vore a colp de clic els comerços  de diferents municipis de les províncies de Castelló, València i Alacant més pròxims a sa casa, resultant summament útil per a l'usuari de mòbil en comptar amb geolocalització.

Davall el lema 'Estem ací per a continuar atenent-te. Busca el teu xicotet comerç', Confecomerç CV posa en el mapa a aquells xicotets comerços que a pesar de la crisi sanitària continuen treballant i prestant un servici d'atenció, de proximitat i d'especialització, oferint eixa proximitat, qualitat i varietat de productes a tota la ciutadania.

Campanya Confecomerç CV #PequeñoGranGesto

D'altra banda, la Confederació seguix amb la campanya #PequeñoGranGesto a través de les seues xarxes socials. Es tracta d'una iniciativa de conscienciació per a fomentar el consum responsable en el xicotet comerç i que posa de manifest algunes de les accions de caràcter solidari que el comerç minorista del territori valencià està fent per a contribuir a pal·liar els efectes d'esta pandèmia.

Entre algunes de les iniciatives es troba l'ajuda que estan prestant determinats comerços per a la confecció i distribució de màscares, la celebració de concursos i contacontes online per a que els xiquets puguen portar millor el confinament, forns que aproximen els seus productes a les cases de col·lectius vulnerables per a vetlar per la seua seguretat, donació de cases de menjar de menús als sanitaris d'hospitals i altres accions de caràcter social i humanitari.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El nuevo producto estrella de Mercadona que muchos esperaban" "Urgent: Mercadona rebaixa el 25% de molts productes bàsics"