Mercadona busca 200 nous treballadors que cobraran fins a 69.000 euros a l'any

L'empresa oferix llocs de treball amb estabilitat
Imatge d'arxiu d'un ròtul de la cadena de supermercats Mercadona | MERCADONA

Este dimecres, la cadena de supermercats Mercadona ha fet pública una oferta de treball amb 200 vacants disponibles, ja que la firma valenciana està actualment impulsant un projecte de transformació digital. Per tal de complir i consolidar este objectiu, han comunicat la necessitat d'ampliar la plantilla d'informàtics.

La cadena de supermercats de Juan Roig ha anunciat que, aquelles persones amb esta formació, que complisquen els requisits i acaben sent contractades, comptaran amb una ocupació estable, de qualitat, a jornada completa i obtindran un salari de fins a 34.500 euros bruts anuals més objectius.

A més, per a aquells llocs de responsabilitat, els sous que s'oferixen arriben fins als 69.000€ bruts anuals més objectius, també a jornada completa. La formació contínua dels treballadors serà a càrrec de l'empresa amb l'ojectiu de ampliar coneixements professionals.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Indignació per la rebaixa per error de centenars d'smartphones" "Com evitar que l'Estat et rastrege el mòbil els pròxims dies"