Mercadona millora un dels seus productes estrella i vola dels supermercats

Els clients estan canviant les seues preferències a l'hora de comprar

Sucs de taronja espremut de Mercadona
Mercadona ha incrementat les vendes del suc de taronja | Mercadona

Els costums de la gent a l’hora d’anar a comprar estan canviant amb el confinament, i la cadena de supermercats Mercadona és una de les que més està notant els nous hàbits que estan adoptant els seus clients.

Per això, la companyia ha millorat l’elaboració del Suc de Taronja Espremut i les vendes s’han duplicat en conseqüència. Concretament, Mercadona ha innovat la producció del producte millorant el sistema de pasteuritzat, que fa que millore la conservació de les qualitats i la fruita i el producte final.

Els clients no només han notat esta evolució del producte, sinó que també la busquen per ser rica en citrats i una bona font de vitamina C, molt necessària durant estos dies que comencen a fer-se repetitius i cansats.

Els productes afectats pels nous hàbits

D’altra banda, el confinament també ha afectat als productes destinats per a portar o que ja es troben preparats. Tancats en casa no falta temps per a cuinar, i això la companyia ho ha notat en els sandvitxos preparats, que han baixat la venda en un 30% durant l’estat d’alarma.

Sandvitxos preparats de Mercadona
Els clients cada cop compren menys menjar preparat | Mercadona

La raó és comprensible i d'eixa manera ho explica Mercadona, afirmant que els «caps» –com denominen els clients- solen consumir estos productes fora de casa, en llocs com parcs o la faena Perp ara preferixen comprar els ingredients per separat i preparar-ho ells mateixos en casa.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari