Mercadona retira el seu dolç nadalenc més popular

La cadena valenciana ha confirmat esta notícia als seus clients, que es queixaven de no trobar-lo a la venta com cada any
Imatge d'alguns lots de torró de galleta salada d'Hacendado | Mercadona

Les festes de Nadal estan a punt d’arribar i Mercadona ja calenta motors plenant les seues estanteries dels menjars típics d'estes festes: torrons, bombons, polvorons, dolços, panettones, etc. Però enguany els consumidors d'esta cadena de supermercats han trobat a faltar un dolç molt especial que any rere any comercialitzava Mercadona baix la seua marca Hacendado: es tracta del torró de galleta salada i xocolate blanc.

 

Mercadona no vendrà més el seu torró blanc de galleta salada

Enguany, Mercadona ha pres la decisió de retirar de la seua oferta de torrons nadalencs el seu torró de galleta salada Hacendado, cosa que ha siguat una gran decepció per als seus clients, que eren seguidors d'este sabor de torró i que valoraven molt positivament pel seu contrast dolç-salat. D'esta manera, les queixes en les xarxes no han tardat a aparéixer, amb clients estranyats de no trobar este dolç tan característic en les botigues i que demanaven que tornaren a vendre este producte per Nadal.

  

  

Finalment, Mercadona, en vore el disgust dels seus clients, s’ha pronunciat al respecte en Twitter confirmant que el torró en qüestió ja no es troba a la venta enguany, encara que ha demanat als usuaris que expliquen què és el més valoraven d'este producte per intentar tindre'l de nou en les seues estanteries.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les noves apostes de Bershka en la seua última col·lecció" "Alerta sanitària en un conegut supermercat per un popular producte contaminant"