Sanitat recomana no consumir les sardines fumades del lot 188 de 'Ahumados la cumbre'

Sanitat ha instat als consumidors al·lèrgics a no consumir els productes d'este lot concret de l'empresa
Sardines en conserva en una foto d'arxiu | Club de Amigos de las Conservas de Pescados y Mariscos

 

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha advertit de la presència de sulfits no declarats en uns lloms de sardines fumats envasats per una empresa valenciana i ha instat a no consumir-los en cas que se siga al·lèrgic a este component, encara que el consum no comporta risc per als altres consumidors.

D'eixa manera, en una resolució publicada este divendres, l'agència ha alertat sobre la presència d'estos sulfits en el lot número 188 de les terrines de 'Sardinas bouquet ahumadas' de 700 grams de l'empresa 'Ahumados la Cumbre', amb data de consum preferent 02/10/19.

El producte ha sigut fabricat en València i s'ha distribuït en tota la Comunitat Valenciana i en Andalusia. Per això, des de l'agència estatal, s'ha informat d'eixos fets a les autoritats competents de cada autonomia.

«Com a mesura de precaució, es recomana a aquells consumidors al·lèrgics als sulfits que pogueren tindre el producte esmentat en les seues cases, que s'abstinguen de consumir-lo»,  han informat des de l'agència en la seua notificació.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La novetat que canviarà totalment Instagram" "SANITAT ALERTA: Retiren un conegut medicament del mercat"