Almudena Grandes anuncia que pateix càncer: Estic en les millors mans, segura, confiada i forta

L'escriptora ha confessat en la seua columna en 'El País Semanal' que li van detectar un tumor en una revisió rutinària
Almudena Grandes | Atresmedia

L'escriptora Almudena Grandes ha revelat este diumenge que se li ha diagnosticat un càncer. Ho ha fet en la columna que escriu en ‘El País Semanal’ i que ha titulat ‘Tirar una tanca’.


L'autora, que ha afirmat que està "en les millors mans, segura, confiada i fort", va explicar que ho sap des de fa poc més d'un any: "Tot va començar fa poc més d'un any. Revisió rutinària, tumor maligne, bon pronòstic i a barallar".


Grandes no va voler anunciar-ho abans "per a estar tranquil·la". "Mentre els altaveus de la Fira del Llibre de Madrid llançaven als quatre vents els noms dels autors que estaven signant en les casetes, entre ells el meu, jo era a l'hospital amb una complicació intestinal. Així vaig comprendre que el meu silenci havia tingut un preu", va dir.


L'autora ha revelat en l'article que al mateix temps està escrivint una novel·la que la manté "sencera", i que continuarà escrivint la seua columna setmanal en El País i cada dos setmanes en ‘El País Semanal’.


"Tal vegada reapareix amb pèl, potser sense pèl, amb una cabellera arrissada o amb el pentinat de la meu volguda Josefina Báquer, com l'anomenava la meua àvia. Però promet solemnement que tornaré a asseure'm en una caseta per a signar exemplars i mirar als ulls dels meus lectors, de les meues lectores", va dir.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Isabel Pantoja li deu 76.000 euros a Loli, els estalvis d'una vida" "Ylenia Padilla ataca sense pietat al col·lectiu LGTBIQ+"