INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Antonio Tejado confessa el seu amor per Ylenia: "M’agrada tot d’ella"

Una vegada fora de la casa de Guadalix, els dos exconcursants de ‘GH DÚO’ podrien haver donat un pas més en la seua gran amistat.
Ylenia i Antonio Tejado han sigut vists eixint junts d'un hotel | TELECINCO

 

Tot i que durant tot el concurs de GH DÚO’ es va poder apreciar una molt bona sintonia entre Ylenia Padilla i Antonio Tejado, en els últims dies dels joves al concurs es va poder ratificar aquest bon ‘feeling’, arribant inclús a besar-se en públic durant una festa del concurs de Telecinco.

 

Els dos joves van parar aquella situació i tot va quedar en un flirteig, però pareix que una vegada fora de la casa de Guadalix, Ylenia i Antonio han decidit donar continuïtat a allò que van començar, ja que se’ls ha vist eixint junts d’un hotel i pujant al mateix cotxe. En aquest mateix context, el nebot de Maria del Monte va admetre a la revista ‘Lecturas’ que "m’agrada tot d’Ylenia i la cuidaré. A ma mare li encanta i és estrany perquè mai li agrada ningú. Diu que som iguals".

 

A més, en la mateixa entrevista reconeix: "Fins al dia que ens vam apropar en una festa, no sabia que m’importava tant" i "M'agrada molt tindre-la a prop, no em fallarà". És més, quan al jove li van preguntar si descartaria una relació seriosa amb ella, va respondre: "Perdona? Seria un idiota!".

 

Més que amics

 

Ylenia i Antonio estan millorant la seua amistat | TELECINCO

 

Uns periodistes de la premsa del cor van poder veure als exconcursants de ‘GH DÚO’ a l'eixida d’un hotel, tot i que els joves van intentar desviar l’atenció i actuar d’una manera diferent quan van veure la presència de les càmeres.

 

D’aquesta manera, Antonio davant les preguntes d’un dels reporters: "Què tal esteu? Pareix que la cosa va molt bé entre vosaltres", li va contestar amb el seu bon humor i per a intentar dissimular la situació: "Pareix que producció ens ha posat el mateix cotxe".

 

Tot i aquests comentaris, les cares de felicitat de la parella els va delatar, i segurament, confirmen que Ylenia i Antonio hagen decidit donar un pas més en la seua amistat i hui en dia estiguen mantenint una relació sentimental.

 

 

L’afecte d’Antonio cap a Ylenia

 

Van viure una nit molt especial al concurs de 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Antonio Tejado ha reconegut en diverses ocasions als mitjans de comunicació l’afecte i estima que té cap a Ylenia. Com per exemple, quan uns reporters se'l van trobar a l’estació de tren de Santa Justa a Sevilla, i on el nebot de María del Monte va reconéixer que "és una persona molt important per a mi en la meua vida". A més, el jove va afegir que "és una gran amiga i la veritat és que estic molt agraït d’haver pogut emportar-me del concurs una persona com ella".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!