La filla de Bimba, Dora Postigo no vol ser Bosé

La neboda de Palito Dominguín que 'renega' del cognom Bosé

Dora Postigo, la filla de Bimba Bosé

La família Bosé és una de les més conegudes en la societat espanyola, quasi tots els membres són artistes, a més en estos últims temps ha agafat la màxima atenció pels fets protagonitzats per Miguel Bosé com la seua separació de Nacho Palau o de les seues declaracions sobre la pandèmia de coronavirus, que atribueix a una conspiració de les elits.

<

>

<

>

La família en televisió

A més diversos membres de la família han estat participant en diferents programes de televisió com és el cas de la seua tiaPalito que s'ha donat a conéixer en esta última edició de "Supervivientes" de Telecinco o la seua iaia Lucía Dominguín que va formar part de l'equip de concursants de l'última edició de 'MasterChef Celebrity'.

<

>

La filla de Bimba Bosé no vol el cognom Bosé

Però no tots als quals la sang Bosé corre per les seues venes es mostren tan predisposats a mantenir-se en el món de la faràndula en el qual van néixer, sinó que alguns membres del clan semblen decantar-se més per un altre estil de vida. En esta postura es troba Dora Postigo, la filla de la desapareguda Bimba Bosé i neboda de Palito Dominguín.

<

>

Dora està bolcada en la música

La jove és molt activa en les seues xarxes socials i està completament bolcada en la seua carrera musical. De moment, no sembla plantejar-se participar en algun reality show, com sí han fet la seua iaia i la seua tia, i molt menys una entrevista en 'Viernes Deluxe'. Dora Postigo s'està esforçant a construir un altre tipus de perfil, més centrat en la seua faceta artística que en la de personatge.

<

>

Dora Postigo considera a Miguel Bosé com un parent llunyà seu, així de clar ho va deixar en el programa 'La Resistencia' de David Broncano, d'esta manera es desmarcaba de les polèmiques que han sacsejat al cantant pels seus comentaris sobre el coronavirus: "No és el meu tio, és el meu besoncle". A més, va recalcar també que abans de res és Postigo, el cognom del seu pare Diego, un important cineasta madrileny, i que Bosé ocupa el seté lloc en el seu nom complet: "Em dic Dora Postigo Salvatore Breedveld Dominguín Silva Bosé".

<>

Tampoc a recolzat en les xarxes socials a la seua tia Palito

Ressaltar també que Dora Postigo no haja utilitzat les seues xarxes socials, on acumula més de 70.000 seguidors, per a fer costat a la seua tia Palito durant el seu concurs en 'Supervivents'. La jove no ha fet una sola referència a la seua participació en el reality show, demostrant una vegada més que no vol relacionar-se amb esta cara del món mediàtic. Ella és cantant, i res més.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari