INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

'GH VIP' ja té el primer concursant expulsat

Anabel Pantoja abandona la casa de Guadalix, a on només ha pogut viure una setmana
Anabel Pantoja s'ha aprimat pràcticament un quilo durant la segona setmana del 'Plan Pantoja' | TELECINCO

 

La tercera gala de «GH VIP» determinava la primera expulsada d'esta edició. Irene Junquera i Anabel Pantoja eren les candidates per a abandonar la casa de Guadalix. Les votacions van estar molt renyides fins al final.

 

Anabel Pantoja, primera expulsada

Esta edició ja té la primera expulsada, es tracta d'Anabel Pantoja, que després d'haver sigut nominada de rebot va ser l'expulsada per l'audiència. Abans de l'expulsió d'Anabel, les dos nominades van tindre l'oportunitat de poder sentir la veu d'un ser estimat. D'una banda, Junquera va rebre la telefonada del seu germà Jorge, mentres que Anabel va poder parlar amb Isabel Pantoja.

 

Cal destacar que, a pesar de què tenien el mateix temps per a poder parlar amb l'exterior, Anabel Pantoja va estar més minuts que Irene Junquera parlant amb el seu interlocutor. Durant la conversa entre Isabel Pantoja i la seua neboda, l'artista va dir que: «És una pena que no ens hagen deixat vore't més temps ací dins».

 

Tristesa i noves nominacions

Amb esta expulsió, Mila Ximénez perd un dels suports més importants de la casa. La col·laboradora, en saber la notícia, va reaccionar sense donar crèdit. «Això és molt injust. M'he quedat sense un suport molt important», va dir entre llàgrimes. Abans d'acabar la gala, els concursants van nominar, deixant a Hugo Castejón, Noemí Salazar i Dinio, com a proposats per abandonar la casa dijous que ve.

 

Mila Ximénez desolada en vore l'expulsió de la seua amiga | TELECINCO

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!