La inesperada notícia que acaben de donar Sofía Suescun i Kiko Jiménez

La parella ha pres una decisió que ha sorprès a tot el món
Kiko Jiménez i Sofía Suescun han donat una notícia inesperada | Instagram

La relació de Sofía Suescun i Kiko Jiménez sempre ha estat plena d'alts i baixos. Sobretot després del pas d’ell per ‘GH VIP’ i dels rumors que l’han acostat a Estela Grande amb qui va compartir una gran amistat dins de la casa de Guadalix. Tanmateix, esta muntanya russa entre la parella està a punt d'arribar a la seua fi i no perquè trenquen, més bé tot el contrari. Sofía i Kiko acaben d'anunciar en la revista 'Lecturas' que es casen, arribant a l'estabilitat definitiva.

Una boda molt inesperada

Tot i no portar molt de temps junts, Sofía i Kiko ho tenen clar i el seu amor és tan intens que han decidit fer un pas decisiu en la seua relació i convertir-se en home i dona. D'eixa manera, Kiko ha explicat en la revista: «Estem millor que mai. Som tan feliços que li he proposat que ens casem en una cerimònia per algun ritu especial en un lloc paradisíac», d'esta manera trenca completament amb els rumors que el vinculaven amb Estela Grande.

A demés, per si no fora prou, la parella també ha confessat que voldrien ser pares i tenen clar que formaran una família en un futur pròxim. Ara per ara ja viuen junts i en els pròxims mesos prepararan la boda que tant desitgen. En este sentit, Sofía ha afegit: «Si encara no m'he quedat embarassada és perquè estic prenent una medicació per a la pell, i no puc fins que acabe el tractament».

Segons han explicat Sofía i Kiko durant l’entrevista, el que ha passat amb Estela Grande ha estat tot una prova de foc que han conseguit superar i els ha enfortit com a parella. D'eixa manera, la parella té molt clar que volen estar junts, ja que estan fets l’un per l’altre i el següent pas en la seua relació és passar per l’altar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos concursantes protagonizan la primera noche de pasión de 'Supervivientes 2020'" "La nova parella que podria formar-se en 'Supervivientes'"