ARA MATEIXA

🔥 VÍDEO: Greu incendi forestal en Monòver

Isabel Pantoja podria abandonar Telecinco

L'artista demana unes exigències que la cadena no està disposada a acceptar
Isabel Pantoja podria abandonar la cadena de Paolo Vasile | TELECINCO

La cadena que dirigix Paolo Vasile, Telecinco, està acostumada a les amenaces d'Isabel Pantoja amb abandonar i tornar a refugiar-se en Cantora, sobretot des de què sa mare va tornar a patir una recaiguda.

  

Tot i la recuperació de 'Doña Ana', la 'tonadillera' podria decidir en uns dies deixar les gravacions del talent xou, 'Idol Kids', tal com avança en exclusiva la revista 'Lecturas'. Segons apunten, les condicions de la mare de Kiko Rivera són excessives. La revista informa que una d'estes exigències té a vore amb el treball de la seua filla en la televisió. A causa del seu distanciament i constants declaracions en contra seua, la folklòrica hauria sol·licitat el despatxament d'Isa Pantoja de 'El Programa de Ana Rosa', ja que no vol que torne a parlar de la seua família. De moment, Mediaset no ha accedit.

 

Isabel Pantoja advertix a la seua filla del perill de continuar parlant d'ella en la televisió | València Diari

Problemes amb Hisenda solucionats

Isabel Pantoja ja hauria solucionat els seus problemes amb Hisenda, ja que després de 'Supervivientes' s'hauria embutxacat un milió i mig d'euros, a més de rebre mig milió com avançament pels altres projectes que té amb la cadena. Tot i els rumors, l'artista continua gravant les gales de 'Idol Kids', a on compartix plató amb altres cares conegudes que actuen com a jurats com ella i amb Jesús Vázquez, encarregat de presentar el programa.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!