Una seguidora critica a Laura Escanes per com porta l'embaràs

Si tot ix bé, la 'influencer' serà mare en setembre
Laura Escanes presumix de panxa | Instagram | @lauraescanes

 

Laura Escanes i Risto Mejide estan vivint un dels moments més bonicos de sa vida i no han dubtat en expressar-ho als quatre vents a través de les xarxes socials. A finals de febrer, la parella anunciava l'embaràs amb unes imàtgens molt tendres i, si tot va bé, Roma, la seua primera filla en comú, naixerà en setembre.

Tot i l'especial moment que estan vivint, la parella ha hagut d'aguantar moltes crítiques que no han parat des del moment en què van anunciar la seua relació ara ja fa quatre anys. En esta ocasió, Escanes ha sigut criticada per com porta l'embaràs, en este cas, a través d'un missatge directe d'Instagram: «Mira bonica, les que hem sigut mares no hem donat tant de 'bombo' a una cosa tan natural com un embaràs» començava el text amb to arrogant.

La seguidora ha esclafit i, pareix que, cansada de vore les constants fotos i comentaris que la model penja al seu compte, ha seguit: «No te'n passes, guapa; no eres l'única embarassada del món! I no és una malaltia. És un estat natural. Res especial, 'fotre'!». Encara que la 'influencer' no acostuma a contestar davant de les numeroses crítiques que rep dia sí i dia també, esta volta ha decidit fer-ho directament «cada una que porte el SEU embaràs com li done la gana» li respon a la seguidora per missatge.

La crítica de la seguidora a Laura Escanes | Instagram | @lauraescanes

 

Escanes ha decidit compartir la resposta amb tots els seus seguidors

Però, a més, per a deixar les coses clares, Escanes ha decidit compartir amb els seus seguidors el comentari, l'ha penjat en les seues històries i ha aprofitat per a tirar una nova contesta: «Quan he dit jo que siga una malaltia? He pogut fer exercici durant tot l'embaràs i així ho he transmés en les meues xarxes socials» comença Escanes.

Finalment, la 'influencer' ha decidit tallar en sec a la que la criticava: «I te corregiré, per a mi, sí que està sent especial. Per a cada una serà d'una manera diferent: no som iguals i cada una sentirà coses diferents» seguix la futura mare, i li diu «jo no jutge com l'has viscut tu, tu no jutges com l'estic vivint jo».

Laura Escanes ha contestat penjant-ho en la seua història | Instagram | @lauraescanes

No és la primera volta que Laura Escanes és durament criticada per la seua forma de fer les coses o per les imàtgens que penja en les xarxes i tampoc és la primera volta que decidix compartir-ho amb tots els usuaris, ja que ho ha fet en altres ocasions. Esperem que la 'influencer' ens seguisca informant de les últimes novetats de la seua vida per molt temps més. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"👰 Revelen un dels grans secrets de la boda de Sergio Ramos" "🌴🍸 Les espectaculars i luxoses vacacions de Belén Esteban este estiu"