Tom Brusse s'obri en canal: 'Quan estiga soltera, lluitaré per ella'

L'exnóvio de Sandra Pica ha deixat a tots sorpresos amb la seua declaració d'intencions

Tom Brusse amb rostre seriós i jaqueta rosa en un plató de Telecinco

Tom Brusse porta sent notícia des de fa mesos. Ho ha sigut per ser concursant de 'Supervivientes' i també per la seua ruptura amb la seua última parella, Sandra Pica,  la qual han existit nombrosos rumors i informacions de tota mena.


No obstant això, ahir va ser protagonista de l'actualitat per un motiu diferent. En concret, perquè ha revelat que està disposat a esperar per a recuperar al seu ex. Però no s'ha referit a Pica, ha parlat de Melyssa Pinto.Tom Brusse reconeix els seus sentiments cap a Melyssa Pinto

 

Tom Brusse i Melyssa Pinto han tornat a reaparéixer junts en un plató de televisió per a presenciar la final de 'La última cena'.


L'ex concursant de 'Supervivientes' ha aprofitat l'ocasió per a llançar-li algunes floretes a la seua exparella.

"Sí. Està boniquíssima. Ella agrada a tothom, és normal", li contestava a Paz Padilla després de ser preguntat per com veia eixe dia a la seua companya.


Després d'estes declaracions, la presentadora ha volgut anar un pas més enllà per a descobrir si entre ells encara existeix alguna possibilitat de reconciliació i no ha dubtat a preguntar-li a l'ex de Sandra Pica si seria capaç de lluitar per Melyssa."De moment no, perquè té una parella. El dia que estiga soltera potser tornaré a lluitar. En un futur qui sap... Ella ara està feliç amb la seua parella i respectaré això", ha reconegut, deixant clar els seus sentiments.

Veient el feeling que es veia entre els convidats s'ha volgut incidir en els sentiments que tenen l'u per l'altre. Fins i tot s'ha volgut saber si hi ha possibilitat que, en algun moment, donen una segona oportunitat a la seua història d'amor.


Ha succeït quan la presentadora li ha dit a ell: “Ella et continua agradant”. I este ha respost: “Això sempre. És boniquíssima i agrada a tothom, és normal”.


Després, ha anat a contestar a la pregunta de si li agradaria tornar a conquistar-la, però Melyssa Pinto l'ha frenat. Ho ha fet dient: “Brusse, tu em respectes i saps que no es pot perquè tinc parella. I això és el que hi ha”.


Unes paraules les del seu ex que el marroquí ha donat suport afirmant: “Jo, de moment, no lluitaria per ella perquè té nóvio. El dia que estiga soltera perquè potser lluitaré”.
Amb este comentari, ha propiciat que Paz li diga: “Per l'amor cal lluitar, encara que tinga parella”. Malgrat això, ell ha sigut molt categòric: “Però no ho faré. Ella ara es troba molt feliç amb el seu xic i respectaré això”.
Esta afirmació ha aconseguit els aplaudiments de Melyssa i després d'açó, Tom ha dit: “Això sí, en un futur qui sap”.

D'esta manera, ha deixat clar que no tanca a la porta a tornar amb la catalana, alguna cosa que no considera fer amb Sandra Pica. I així ho va manifestar recentment en el Deluxe.


En efecte, en este programa va exposar: “No tornaré amb ella, ho tinc més que clar. No tornaré perquè no m'ha agradat el que ha fet”. Cal no oblidar que ella ho va deixar en 'Supervivientes', després d'iniciar un romanç amb Julen.


Siga com siga, Brusse està ara gaudint de la seua solteria, encara que enyora a Pinto.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari