L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, dona positiu en coronavirus

Una de les persones amb qui conviu presenta símptomes
Es troba en bon estat de salut | Facebook

L'alcalde de la localitat d'Albal, en la comarca de l'Horta Sud (València), Ramón Marí, ha donat positiu en coronavirus. 

Segons informa 'Levante-EMV', des de fa dies està confinat en sa casa, ja que una de les persones amb qui conviu ha presentat símptomes de Covid-19. De la mateixa manera, confirma que es troba en bon estat de salut. 

D'esta forma, este dimecres ho han confirmat les xarxes socials municipals i en el seu propi compte personal. Just el mateix dia que s'ha vacunat a Antonia Mora, de 86 anys, la primera veïna vacunada d'esta localitat en la residència municipal.

L'alcalde fa una crida a la responsabilitat i explica que continuarà fent el seu treball des de casa en la mesura de les seues possibilitats.

#ComunicadoAyuntamientoAlbal ⏺ El alcalde de Albal, Ramón Marí, da positivo en COVID-19 "Tal y como hemos informado a...

Publicada por Ramón Marí. Alcalde de Albal en Martes, 12 de enero de 2021

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els hospitals privats que atenen pacients no Covid derivats per Sanitat" "Anuncien la creació d'un Fons de cooperació Covid per a ajudar als sector més afectats"