Ampliat sis mesos més l'abonament gratuït del transport públic per a professionals sociosanitaris

Per a actualitzar l'abonament, el personal sociosanitari haurà d'acudir als punts de venda habituals
S'amplia el termini 6 mesos | Wikipedia

El Consell amplia sis mesos més l'Abonament Sanitat, que dona accés al transport públic gratuït als i les professionals sociosanitaris i que des de la seua implantació el mes d'abril ha sigut usat unes 560.000 voltes.

Ho han anunciat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, que s'han reunit per a valorar esta mesura que va posar en marxa la Conselleria de Mobilitat i l'Autoritat de Transport Metropolità de València per a «facilitar la mobilitat als col·lectius que estan des del principi de la pandèmia en la primera línia de la lluita contra el Covid-19», ha recordat el conseller de Mobilitat.

El personal sociosanitari ha fet al voltant de 560.000 desplaçaments gratuïts des del mes d'abril passat fins a les primeres setmanes d'este mes de desembre en Metrovalencia, MetroBus, Tram de Castelló i Tram d'Alacant.

Territorialment, s'han registrat més de 28.140 validacions en l'àrea d'Alacant, unes 494.000 en la de València, i al voltant de 35.500 en la de Castelló. Per a actualitzar l'abonament soci sanitari i prolongar el seu ús sis mesos més, el personal sociosanitari haurà d'acudir als punts de venda habituals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"7 hospitals del territori valencià estan entre els millors d'Espanya" "ATENCIÓ: La localitat valenciana que recomana no eixir de casa per l'augment de casos"