Més de 80 casos i quatre morts en una residència d'ancians de Benidorm a on ja s'havia administrat la vacuna

Tant sanitaris com usuaris van ser vacunats el passat 4 de gener
Els ancians es troben confinats | Pixabay

S'han registrat més de 80 casos positius de coronavirus en la residència d'ancians de Foietes de Benidorm, en la Marina Baixa (Alacant), amb més de 65 residents i uns 20 treballadors. Però el fet sorprenent és que estes persones van ser vacundes el passat 4 de gener. I almenys quatre usuaris haurien perdut la vida a causa del virus.

Segons informa 'Mediterráneo', els ancians es troben confinats alguns d'ells sense símptomes i uns sis usuaris han hagut de ser ingressats. 

Pel que pareix, alguns dies abans de la vacunació es van fer proves PCR a una gran part de residents per sospitar d'algun possible positiu i el resultat va ser negatiu. I és que, segons informa la gerent del departament, els positius van eixir dies després d'administrar la vacuna, per això s'han descartat els possibles vincles entre els dos fets. 

Algunes fonts asseguren que el brot ja estava actiu abans de l'arribada de les vacunes, però es va detectar amb posterioritat. A demés, recorden que l'efectivitat de la vacuna es majorar quan s'han injectat les dos dosis i no evita al 100% el contagi.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Celebren un botelló i una festa privada en una casa en Alacant" "URGENT: El coronavirus arriba a 407 municipis valencianes en els últims sis dies"